Målen
1-1 28 min. Erik ass. Petter
2-1 35 min. Taffi ass.Lunkan
3-1 37 min. Henke ass. Taffi

Matchen startade starkt försenad, tempot var högt och PUSHERS började med mycket säkert passningsspel. Lite halvchanser från båda lagen innan Björkåsen tog ledningen lite slumpartat, hö.innerposition skott mot Eskils hö. stolpe.
Strax efter hade Lunkan en jättechans men träffade målvakten med ett hårt skott från nära håll. Christoffer träffade utsidan av stolpen efter ett bra anfall. Henke sköt högt över vid ett annat bra tillfälle.

Kvitteringen kom genom att Petter bröt på halvplan, avancerade, fortsatte förbi ett par motståndare som var lite väl passiva, Petter fick fram bollen till Erik som sköt in bollen. Underbart!

Vårt centrala mittfält rullade boll mycket sevärt och vinstgivande.
Strax efter det att Taffi blivit inbytt, så får han slå in inledningsmålet från vä. efter utmärkt samspel mellan Christian, Mackan, Christoffer och till sist Lunkan.
Inte långt därefter gör Henke 3-1 efter pass. från Taffi. Nu hade PUSHERS ett stort bollövertag, men Björkåsen stack upp emellanåt, fick till en hö.hörna som Eskil missade, bollen hamnade mellan fotknölarna på Roger som inte fick undan bollen, den åkte lie hit och dit innan den slogs in i mål två min. innan halvtidsvilan. Eskil hade dessförinnan gjort en bra "slängräddning" till vä. på ett hårt skott.

Andra halvlek var jämn till en början, PUSHERS hade bra chanser genom bl.a. Henke som inte fick till sin Lobb, Erik som nickade strax utanför, samt ett bra läge han slarvade bort.
Björkåsen har tunga, men tekniska spelare, och vissa med ett ruggigt tillslag på bollen.

Björkåsen tog över och skapde en hel del farliga chanser, bl.a. ett jätteskott uppåt krysset som Eskil räddade. Kvitteringen kom också på ett onödigt sätt, Petter träffar en motspelare vid ett uppspel, killen passar fram till en lagkamrat som drämde till från drygt 25 meter, och fick en drömträff, rätt upp i krysset. MYcket vackert!
Björkåsen hade en jättechans på slutet, men Eskil kom ut och gjorde en fenomenal benparad.

Resultatet får väl ses som rättvist, men var det något lag som skulle vunnit, så var det PUSHERS, för alla de chanser vi skapade i första halvlek övervägde Björkåsen möjligheter till fler mål.

Björkåsen var och är ett bra och mycket trevligt lag att möta. Likaså domare Peter Öhman.

Borta till lördagsmatchen är hitills, Mackan, Nikki, Andreas och Roger. Osäkra Raman, Christoffer, Henke och Eskil. Några måste nog vara med för att hindra Styrsö...

Top-3 till sist
3 poäng till Christoffer
2 - "- Christian
1 -" " Mackan
Fast Lunkans första halvlek var strålande, och Pter alltid säker där bak. Eskil gjorde TRE starka räddningar. Frasse.